Einde seizoen: bedankt, iedereen, die er weer een succes van maakte!

Het seizoen van onze jeugd en eerste ploeg zit erop. Bij dezen wil de club iedereen bedanken die het voorbije jaar (alweer) zijn beste beentje heeft voorgezet.

Afgelopen weekend zette de eerste ploeg een punt achter het seizoen. De spelers werden na hun overwinning tegen Lille United bedankt voor hun prestaties en de vertrekkers werden in de bloemetjes gezet.

Zo kregen Kurt Weuts (naar Kontich), Roy Mauro (naar Wilrijk), Ilias Harrou, Dean Alaers (naar Betekom), Arno Robert (naar Zwarte Leeuw), Dean Doncos (naar City Pirates) en keepertrainer Kim Vrints (naar Lierse K) een woordje van dank én een Racing-pakketje uit de handen van voorzitter François De Keersmaecker.

Maar Racing is meer dan zijn eerste ploeg.

Racing staat ook voor (heel veel) vrijwilligers, sponsors, (jeugd)trainers, (jeugd)coördinatoren en begeleiders die een heel seizoen lang het beste van zichzelf gegeven hebben voor Racing Mechelen.

De club wil al deze mensen bedanken voor hun inspanningen. Een beetje rust is welkom, om er vanaf juli/augustus opnieuw te kunnen invliegen!

Ter info: het chalet sluit ook eventjes de deuren. Vrijdag 19 mei is er wel nog De Slimste Racinger Quiz en op zaterdag 27 mei is er het supporterstoernooi. Buiten deze dagen zal het chalet gesloten zijn tot half juli.

Wil jij trouwens nog met een groepje vrienden of vriendinnen meedoen aan het supporterstoernooi? Schrijf je dan nog snel in met een mailtje naar chalet@racingmechelen.be.

Lees ook:
Jens De Paepe is de Speler van het Seizoen
Kurt Weuts neemt afscheid: “Het was hier gigantisch plezant”