Eendracht Termien-KRC Mechelen 2-0

Na een 2-0 verliespartij op Eendracht Termien moest Racing in de eerste competitiewedstrijd puntenloos huiswaarts keren.

In een boeiende eerste helft waren de beste kansen voor Racing. Een schot van Fontaine ging over, Dondo kwam 2x zijn neus aan het doel van Termien opsteken, na een corner ging de bal net naast en ook Huysmans kon nog eens alleen doorgaan. De thuisploeg kon er weinig gevaar tegenoverzetten.

In de tweede helft kregen we een gretiger Termien te zien dat onder aanvoering van oud-profvoetballer Benji De Ceulaer dreigender uit de hoek kwam. Met doelpunten van Voorn en Ulenaars pakte de thuisploeg de volle buit.