De Racing-sprokkels: Racing-Diest zónder CST, beloften spelen gelijk tegen de leider

In een nieuwe week Racing-sprokkels bundelen we enkele berichten in één artikel.

De match in het Oscar Vankesbeeckstadion begint om 20u. De poorten openen om 18u30.

Nu het Covid Safe Ticket afgeschaft is, wordt daar niet meer op gecontroleerd. Er is dus enkel nog een controle op het abonnement/ticket.

Esperanza Pelt won woensdagavond zijn inhaalmatch tegen Witgoor. 2-0 werd het.

“Een zege op karakter”, lezen we op de website van Pelt.

Pelt komt in het klassement dus weer op 4 punten van Racing. Alle teams hebben nu 23 matchen gespeeld.

Diest, zaterdag te gast op OVK, staat 3e met 9 punten minder dan Racing.

Onze beloften speelden afgelopen weekend tegen leider Olympia Wijgmaal.

Na 21 minuten kwam Racing op achterstand. Doelman Kobe De Smet moest enkele reddingen verrichten om een grotere achterstand te voorkomen.

De 0-2 kwam er in de 2e helft dan toch. Daarna keerde het tij. Racing kwam op 1-2 toen Fawzi
Bessedjerari de doelman omspeelde en 9 minuten voor tijd pegelde Mohammed Ouchen de gelijkmaker in de winkelhaak.

De 3-2 viel ook nog, maar de ref keurde die af wegens buitenspel. 2-2 tegen de leider: knap!