De deelnemers aan de Racing-Paasstage brengen een bezoek aan Anderlecht

Als je tijdens de paasvakantie graag voetbalt, dan moet je zeker deelnemen aan de paasstage bij Racing. Er is tijd voor inspanning, maar ook voor ontspanning. Zo krijgen de deelnemers een rondleiding bij RSC Anderlecht.

De 5-daagse Racing-voetbalstage innoveert elke editie. Zo is vanaf dit jaar een clubbezoek aan het stageprogramma toegevoegd.

Met dat bezoek brengen we onze jonge voetballers in aanraking met het allerhoogste voetbalniveau in België.

Als je het allerhoogste niveau zegt, dan kom je automatisch uit bij RSC Anderlecht. RSCA is niet alleen de 34-voudige Belgische kampioen, het is ook de club waar Racing sinds enkele jaren een samenwerkingsakkoord mee heeft op jeugdvlak.

Tijdens de paasstage wordt een dagje ontspanning voorzien waarin onze deelnemers een rondleiding krijgen in het stadion van Anderlecht. Het bezoek aan Anderlecht wordt de kers op de taart van een leuke week die voetbal, voetbal en nog eens voetbal ademt.

Wil jij deelnemen aan de Racing-paasstage en dus ook mee op clubbezoek naar Anderlecht? Het kan nog. De stage loopt van 4 tot en met 8 april. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

Schrijf je nu in voor de stage:
klik op deze link voor meer info over de stage
schrijf je hier in voor de Paas-stage van Racing en LION Academy

LION Academy en Racing: een goed huwelijk

De Racing-paasstage is een samenwerking tussen Racing Mechelen en LION Academy. LION Academy organiseerde in het verleden al meerdere stages op onze club.

LION Academy gelooft in onze spelers en gelooft dat elke speler zich met de hulp van de academie kan ontwikkelen naar zijn of haar maximale potentieel.

Dit nog: de busreis voor het bezoek aan RSC Anderlecht wordt aangeboden door Cannaerts Autobussen. Racing Mechelen en LION Academy bedanken onze partner/sponsor Cannaerts Autobussen voor deze leuke samenwerking.

Lees ook:
Paasstage op Racing van 4 tot 8 april
De keeper-Paasstage is al voor 50 % volgeboekt