fbpx

Paasstage op Racing van 4 tot 8 april

Met Pasen organiseert de Racing jeugd in samenwerking met LION Academy voor de eerste keer een spetterende Paasstage op Racing Mechelen. Deze gaat door van 4 tot en met 8 april!

Graag nodigen wij iedereen in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 17 jaar uit om zich in te schrijven. Naast een veldspelersstage bieden wij ook een speciale keepersstage aan.

Heb je interesse gekregen om deel te nemen of ken je iemand die het leuk zou vinden? Kijk dan snel op onze website of deel de volgende link: racingmechelenstage.be.

Inschrijven
Direct overtuigd en wil je deelnemen aan de stage dat kan ook, schrijf je dan in via: lionacademy.be/product/paasstage-krcm.

Speciale actie voor Racing-spelers
LION Academy en KRC Mechelen hebben iets voor je. Als Racing Mechelen speler krijg je namelijk nu €10 korting op je inschrijving. Gebruik daarvoor de kortingscode die je kan terugvinden in je ProSoccerData-account. Deze is te gebruiken tot 16 februari. Dus wees snel! Code niet gevonden? Vraag ernaar bij Bjarne Koek (via ProSoccerData of via lionacademy.be/contacts ).

Heb jij nog familie of vriend(in)en die zin hebben in een week vol plezier, voetbal en training?
Dat kan! Iedereen van de leeftijd 7 tot en met 17 kan zich inschrijven, ook al voetballen ze zelf nog niet of spelen ze bij een andere club dan Racing Mechelen. Dus zelfs als ze nog nooit gevoetbald hebben, zijn ze van harte welkom.