Belangrijk (ook voor ouders jeugdspelers): parkeerregels op OVK!

We willen de parkeerregels op Racing nog even in de aandacht brengen.

Om de veiligheid van onze jeugdspelers te garanderen én om de OVK-site niet te overladen met voertuigen is het belangrijk dat alle mensen die op Racing komen de parkeerregels kennen.

De grote regel is dat geen enkel voertuig op Racing toegelaten is. Alleen de spelers en begeleiders van de A-kern mogen (op trainingsdagen) met hun auto binnen, op de voorziene parking.

Alle andere auto’s mogen niet binnen op OVK, dus niet via de hoofdingang en ook niet via de ingang in de Schorsmolenstraat.

Ouders die hun kinderen met de auto naar Racing brengen, kunnen de parking naast het flatgebouw van Vertommen gebruiken, vlak naast Racing aan de Oscar Vankesbeeckstraat. Daar is plaats voor tientallen auto’s.

Het is ook verboden om te parkeren voor de hoofdingang aan de Oscar Vankesbeeckstraat. Auto’s die daar staan, staan daar niet-reglementair en versperren de doorgang voor prioritaire voertuigen (politie, ambulance, brandweer…) als die op Racing moeten zijn.

De club kijkt strikt toe op de naleving van de parkeerregels en zal overtreders aanspreken op hun gedrag. Als dat niet helpt, zullen andere maatregelen genomen worden.

Ruimte voor externe advertenties: