fbpx

Het Gouden Ankertje sponsort ook de matchbal tegen Nijlen

Racing knoopt dit seizoen weer aan met een mooie traditie: de gesponsorde wedstrijdbal.

Het Gouden Ankertje, een gezellig volkscafé in Middelkerke, is de tweede in het rijtje die dit seizoen de matchbal schenkt.

Middelkerke-(Racing)Mechelen is op het eerste gezicht een rare link, maar in de praktijk is het dat helemaal niet. Het Gouden Ankertje is immers het café van Danny Verheyden, ex-jeugdspeler van Racing.

“Ik heb tot mijn 22e op Racing gevoetbald, tot in de belofteploeg. Dat was grotendeels in de jaren 80”, zegt Danny. “Uiteraard ben ik Racing sindsdien altijd blijven volgen.”

“Ik sponsor de wedstrijdbal tegen Kontich én die tegen Nijlen, in de 3e thuiswedstrijd. Waarom? Uit sympathie voor de club. Sommige mensen kopen een abonnement, ik doe het op deze manier.”

Van 0 tot 99 jaar

Het Gouden Ankertje is een gezellig volkscafé in het hartje van Middelkerke, in de winkelstraat Leopoldlaan, op amper 100 meter van het plein waar vroeger het Casino stond.

Wie het Gouden Ankertje binnenkomt, kan er terecht voor een lekkere koffie of thee, frisdrank, pintje, aperitiefje of een wat zwaarder streekbier.

“Het is een beetje een Mechels café aan zee”, zegt Danny. “Met Mechelse bieren, uiteraard.”

“Mensen komen hier iets drinken, maar kunnen hier ook biljarten en op tv naar voetbal en wielrennen kijken. We organiseren ook geregeld een optreden in verschillende stijlen, met daarbij ook zeker de Vlaamse muziek. Iedereen is hier welkom: van 0 tot 99 jaar, en nog ouder!”

Bedankt, Danny voor de sponsoring van twee matchballen!

Het Gouden Ankertje:
Leopoldlaan 98
8430 Middelkerke


Wil u dit seizoen ook een wedstrijdbal op Racing sponsoren?
Dat is heel eenvoudig! Klik op deze link voor meer uitleg.

Overzicht sponsors van de matchbal (klik op link voor meer info):
* match 1: Comfort Drive Taxi
* match 2: café Het Gouden Ankertje
* match 3: café Het Gouden Ankertje
* …

Ruimte voor externe advertenties: