23 spelers present, ook mét mondmasker

Vanavond vindt op OVK de eerste training plaats. 23 spelers en de trainersstaf zullen aanwezig zijn.

Zoals de voorbije dagen al gemeld op onze media is de eerste training een open training, waar maximaal 400 mensen toegelaten zijn.

Racing Mechelen benadrukt nogmaals het belang van de veiligheidsmaatregelen en het dragen van een mondmasker (klik hier).

Iedereen die komt kijken, moet gedurende de hele training een mondmasker dragen. Neem dus zeker uw mondmasker mee als u zou komen en volg ALLE richtlijnen strikt op.

23 spelers op OVK

Vanavond tekenen 23 spelers present, samen met Dave De Herdt en zijn trainersstaf.

“Ik kijk ernaar uit om weer te kunnen starten”, zegt Dave. “Vanavond beginnen we aan een voorbereiding van 6 weken. Een klassieke voorbereiding, zeg maar. 8 weken voorbereiding heeft geen nut, en voor oefenwedstrijden is het nog te vroeg.”

“Op de eerste training zullen 23 van de 24 spelers present zijn. Alleen Kevin Eyeson zal ontbreken. Hij voelt zich ziek en laat zich onderzoeken bij de dokter.”

“Kevin heeft de laatste weken een fysieke achterstand opgelopen en zal pas terugkeren zodra hij helemaal genezen is, zodat we hem conditioneel kunnen klaarstomen voor het seizoen.”

“Voor de rest is iedereen fit. In tegenstelling tot vorig seizoen, toen spelers met blessures sukkelden en we niet op volle sterkte konden starten. Elke speler zal conditioneel perfect in orde zijn, want ik heb hun hele loopschema de voorbije weken nauwkeurig kunnen monitoren.”