Eerste training begint vrijdag om 18.45u, maximaal 400 mensen toegelaten!

Vrijdagavond beginnen onze spelers van de A-kern officieel aan een nieuw seizoen. De eerste training is een training in het Oscar Vankesbeeckstadion, op het hoofdveld.

Wie wil komen kijken, is welkom. Maar: tijdens deze coronacrisis moet de club de gezondheidsmaatregelen uiteraard strikt naleven. Enkele van die maatregelen zetten we hier nog even op een rijtje.

Iedereen neemt plaats op de zittribune. De tribune opent om 18.15u en stapt u op aan de kant van het chalet.

Het is heel belangrijk om de sociale afstand te respecteren en dus ver genoeg uit elkaar te zitten. Benut de volledige zittribune!

Als er te veel mensen in de zittribune zouden zitten, zullen de stewards een of meerdere staanvakken openen, zodat ook daar mensen kunnen plaatsnemen.

Iedereen moet verplicht een mondmasker meenemen en dat opzetten zodra hij/zij het stadion binnenkomt. Ook tijdens de training moet het mondmasker gedragen worden.

Er mag in de tribunes niet gegeten en gedronken worden. Drinken kan alleen aan de tafels en stoelen die buiten opgesteld staan aan het chalet. Alleen aan de tafels mag u uw mondmasker afzetten (lees verder onder de foto van de Racing-mondmaskers).


Maximaal 400 mensen toegelaten

Na de training verlaat u de zittribune aan de andere kant en stapt u zo helemaal terug naar het grote terras aan het chalet.

Daar kunt u uw drankje(s) bestellen bij de obers. De drankjes worden door onze obers ook aan tafel bezorgd. Het is niet de bedoeling dat er rondgelopen wordt, tenzij om naar het toilet te gaan.

Ook heel belangrijk: er zullen maximaal 400 supporters tegelijk in het stadion toegelaten worden. Meer mag niet van de overheid.

Aan de inkom zullen we de aanwezigen tellen. Als er 400 mensen zijn, moeten we de poort sluiten. Alleen als er mensen buitengaan, mogen we nieuwe mensen toelaten.

We vragen u alle maatregelen STRIKT te respecteren. Deze training is meteen een test voor de wedstrijden die Racing de komende weken en maanden zal spelen.

Het is zeer belangrijk dat iedereen de veiligheid vooropzet en de coronamaatregelen ook op de club in het achterhoofd houdt.

De avond start om 18.45u!

Praktisch: we beginnen de avond om 18.45u (in plaats van de eerder aangekondigde 19u).

Om 18.45u gaan we de spelers één voor één kort en krachtig aan u voorstellen. Zo kunt u een gezicht plakken op de nieuwkomers en ook de blijvers nog eens vanuit de tribune groeten.

Kom dus op tijd en zorg ervoor dat u ten allerlaatste om 18.45u in de tribune zit, met uw mondmasker op.

Na de spelersvoorstelling is er een speciaal supportersmoment en daarna gaat de training van start.

Tijdens en na de training kunt u buiten aan het chalet een abonnement kopen, met uw bankkaart.