fbpx

Zaterdagavond te koop: jenever, glühwein, halfjaar-abo’s, nieuwe sweaters…

Zaterdag 16 december is een belangrijke dag voor ons eerste elftal. Racing neemt het in de laatste thuismatch van 2023 op tegen Belisia Bilzen.

Bilzen is voor de start van deze competitie uitgeroepen tot dé titelfavoriet in onze reeks. De club beschikt over een groot budget en steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken.

Hoewel Sporting Hasselt, met zijn twee nieuwe boegbeelden Rik Verheye en Sam Kerkhofs, de leiding in het klassement heeft overgenomen, blijft Bilzen één van de grote kandidaten voor promotie in onze reeks.

Zaterdag 16 december speelt Racing, dat ook bovenin meedraait, zijn laatste wedstrijd van het kalenderjaar thuis tegen Belisia Bilzen. Een match om naar uit te kijken.

We roepen alle Racingers op om deze wedstrijd bij te wonen en ons team met een goed gevoel de (korte) winterstop in te roepen.

We maken van de gelegenheid gebruik om buiten enkele kraampjes te installeren, om extra sfeer te creëren:
– een kraampje met merchandising (oa nieuwe sweater)
– een kraampje met halfjaarabonnementen
– een kraampje met Racing-champagne
– een kraampje met kerst-drankjes (jenever, glühwein…)

De jenever die we te koop aanbieden: vanille, cuberdon, citroen, appel, chocolade en passievrucht. Eén jeneverke kost 3 euro.

Voor een glas glühwein betaal je 4 euro, voor een warme chocomelk 2,4 euro.

In het chalet zal na de wedstrijd ambiance-muziek gespeeld worden. Ideaal dus om ook daar wat te blijven hangen na de match.

Halfjaar-abonnementen

Na Nieuwjaar speelt Racing nog 8 thuiswedstrijden. Het belooft een spannend tweede deel van de competitie te worden aan de top van het klassement.

Om zoveel mogelijk Racing-toeschouwers in ons stadion te krijgen tijdens die belangrijke maanden bieden we halfjaar-abonnementen aan.

Dit zijn de tarieven:
– staanplaatsen: 70 euro
– zijtribune 65+: 70 euro
– zijtribune: 85 euro
– middentribune: 100 euro

Met een halfjaar-abonnement doe je dus een uitstekende zaak. Zo’n abonnement is ook een leuk kerstcadeautje voor je familie, vrienden, collega’s…

We zullen de halfjaarabonnementen tijdens de kerstvakantie ook online op onze website te koop aanbieden, maar wie ze volgende week zaterdag na de match tegen Bilzen op Racing koopt, krijgt zijn/haar abonnement(en) op dat moment al meteen mee naar huis.

De tarieven van de abonnementen in de zomer (halfjaar-abo’s dus meer dan gehalveerd!):