Zaterdag op Racing: toffe muziek, hapjes en drankjes

Oscarpelouza 3 staat voor de deur. Zaterdag zet Racing zijn poorten open voor iedereen die houdt van voetbal, muziek, eten en drinken.

Ooscarpelouza is komend weekend aan zijn 3e editie toe. Vrijdagavond begint het al met een quiz, die in korte tijd volgeboekt was. Een 30-tal ploegen neemt het in het chalet op tegen elkaar.

Zaterdag begint de festivaldag met een voetbaltoernooi. 16 mannenploegen en 6 damesteams kijken elkaar in de ogen. Het toernooi begint om 9.30u, de vrouwenfinale is om 14.30u, de mannenfinale om 16u. Inzet: (veel) eer, een trofee en een mooie prijs van brouwerij Het Anker.

Om 15u is er een demonstratiewedstrijd wandelvoetbal tussen de Old Stars van OHL en de ploeg van Kapelle-op-den-Bos. Om 17u, tot slot, vindt de galaderby plaats tussen de G-teams van Racing en KV Mechelen, met Pro League-scheidsrechter Lawrence Visser als ref!

Om 17u trappen we het muziekfestival af met voor ieder wat wils. De hoofdacts zijn Frituur Paula en de dj’s van Radio Botanique, bekend van hun zomerse feestjes in “den Botanique”.

Om 1u is er voor de dansers (en ook voor de niet-dansers) een afterparty in het chalet.

In de Lounge (op de eerste verdieping) begint om 22u een feestje met elektronische muziek. Absoluut de moeite ook om naartoe te komen, met dj’s als Benn-x, Sika en niemand minder dan Franky Jones (tussen 1u en 3u).

Iedereen mag gratis binnen

De inkom is de HELE DAG GRATIS, voor iedereen! De allerkleinsten kunnen zich overdag uitleven op 2 springkastelen, kinderspelletjes en een klein veldje om zelf te voetballen.

Kan er gegeten en gedronken worden? Uiteraard! Er staan 4 eetkraampjes, met Belgische, Italiaanse, Spaanse en Armeense specialiteiten. Alles tegen “democratische” prijzen uiteraard.

Alle opbrengsten gaan integraal naar de jeugdwerking en G-werking van Racing.

Kortom: kom zaterdag naar OVK. We maken er een leuk feestje van!

Meer info vind je op de Facebook-pagina van Oscarpelouza: klik hier.