Zaterdag Franky Jones als techno-topact op Racing: “Mooie line-up”

Komend weekend vindt op Racing Oscarpelouza 3 plaats. Voor elk wat wils, zeker ook voor de liefhebbers van elektronische dansmuziek.

Wie van een lekkere beat houdt, moet zich zaterdag om 22u naar de Lounge (op de eerste verdieping in de hoofdtribune) begeven, want daar vindt een vettige techno-afterparty plaats.

Achter de draaitafel veel mooi volk. Enkele namen: Marcos, Benn-x, Sika en topact Franky Jones.

Benn-x en Sika zijn Racing-supporters die de festivalgangers de voorbije jaren ook al lieten dansen op Oscarpelouza.

Franky Jones, een van de pioniers van de eletronische dansmuziek in België én een trotse Mechelaar, is er voor het eerst bij.

Franky Jones was in de jaren 90 een van de drijvende krachten achter het legendarische Bonzai-label en is vandaag – in binnen- en buitenland – nog altijd zeer actief als dj en producer.

“Mooie line-up met goeie techno”

“Samen met Sika ben ik inderdaad voor de derde keer van de partij op Oscarpelouza”, zegt dj Benn-x. “Aangezien Sika en ik supporter zijn van Racing Mechelen is het voor ons een eer om opnieuw deel te mogen uitmaken van het festival.”

“De vorige twee edities vonden we zo tof dat we dit jaar onze eigen “Area” gaan hosten met ons concept “Living Room”, met als doel het wat “jongere” publiek te vermaken met goeie techno.”

“Dit is een concept waarmee wij in het Mechelse al enkele jaren op regelmatige basis evenementen organiseren. Mijn vrienden-collega’s Marcos, Sika, Kevin en ikzelf proberen de underground techno-scene in Mechelen wat te pushen.”

Met Franky Jones dus zaterdag als top of the bill, tussen 1u en 3u ’s nachts.

“Franky Jones is en blijft een monument in de elektronische dance-scene”, zegt Benn-x.

“Hij is een rasechte Mechelaar, daarom lag onze keuze snel vast om hem erbij te nemen. Daarnaast hebben wij voor deze editie Lina Respen kunnen strikken, een opkomend vrouwelijk techno-talent.”

“Ik denk dat we dus een mooie line-up hebben, samen met onze vaste dj-crew die bestaat uit Marcos, Sika en mezelf.”

Iets horen van Franky Jones? Klik hier en luister naar zijn werk op youtube.

Affiche: