Yaron Coen vertrekt naar Schriek: “Ik wil Racing heel erg bedanken”

Volgend seizoen speelt Yaron Coen niet meer voor Racing Mechelen. Yaron kiest voor een nieuw avontuur.

Yaron ruilt het tenue van Racing in voor Schriek. Het is een weloverwogen keuze in zijn voetballoopbaan.

“Ik wil het bestuur, de sportieve staf, de spelers én de supporters van Racing laten weten dat ik, weliswaar met spijt in het hart, volgend seizoen mijn overgang maak naar een andere club”, zegt Yaron.

“Ik wil het bestuur héél erg bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij stelden de afgelopen 2 seizoenen. Door omstandigheden – blessures tijdens het eerste seizoen en corona in het lopende seizoen – kwam ik té weinig aan spelen toe. Voetbal is mijn leven en mijn persoonlijke ambitie is om minstens terug te groeien naar mijn vroegere niveau.”

“Een opleiding in de elitejeugd én enkele nationale selecties zijn uiteraard een mooi visitekaartje, maar op deze leeftijd onvoldoende om op het niveau van Racing, dat terecht nog een eind hogerop wil, mee te dingen naar een basisplaats.”

“Daarom dat ik me nu wil focussen op een echte basisplaats én speelminuten bij KSV Schriek, een ploeg uit 3e provinciale maar mét ambitie richting 1e provinciale.”

“Een speciaal woord van dank nog aan mijn coach Dave De Herdt en sportief manager Marc Ghys. Zij hebben me heel wat bijgebracht, niet alleen sportief. Racing is en blijft een topploeg en zit voor altijd in mijn voetbalhart.”

“Aan de supporters: wij zien elkaar zeker nog, jullie waren een enorme drive!”

Bedankt voor jouw inzet op Racing, Yaron, en heel veel succes binnenkort in Schriek!