fbpx

Vrijdagavond is de Racing-fanshop open: kom nog snel jouw cadeautjes kopen

2022 loopt op zijn laatste benen. Nu de (korte) winterstop begonnen is, is het tijd om even te ontspannen met familie en vrienden.

De eindejaarsperiode is uiteraard de tijd bij uitstek om elkaar een cadeautje te geven. En wat is er beter dan elkaar te verwennen met één of meerdere Racing-cadeautjes?

Omdat de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar, zaterdag tegen Bilzen, afgelast is, had niet iedereen de kans om nog even langs te komen in onze fanshop.

Dat maken we goed door de fanshop deze week nog één keer te openen: vrijdag 23 december is de fanshop open van 18u tot 20u.

De laatste kans dus om langs te komen en leuke Racing-gadgets op de kop te tikken.

Nieuw in onze winkel: de Racing-hoodie (55 euro), het Racing-dekentje (39 euro) en de Racing-kalender met spelers van de eerste ploeg erop (10 euro). Daarnaast kun je uiteraard ook nog kiezen uit het al wat oudere aanbod.

Ook mooi meegenomen: als je voor meer dan 24 euro koopt, dan pakken we jouw cadeautjes in in een echte Racing-doos (zie foto hieronder).

Wie al bestellingen gedaan heeft, kan die vrijdag komen afhalen in de fanshop. Daarna gaat ook voor de fanshop de winterstop in.

De nieuwe hoodie en het dekentje:

Een foto uit de Racing-kalender 2023:

Wie voor meer dan 24 euro koopt, krijgt er deze Racing-doos bij: