fbpx

Welke spelers verlaten de A-kern na dit seizoen?

Racing neemt met het oog op volgend seizoen afscheid van enkele spelers.

Het gaat om Walid Tazani, Lars Geysels, Kaj Knipping, Thomas Weydisch, Kevin Eyeson, Maarten Cop (3e doelman) en Loic Aguilar Espinoza (4e doelman).

Eerder was al bekendgemaakt dat Yaron Coen volgend seizoen voor Schriek gaat voetballen.

De club wil de spelers van harte bedanken voor hun inzet voor Racing en wenst hen veel succes in het vervolg van hun carrière. Kevin Eyeson heeft trouwens aangegeven te stoppen met voetbal.

Deze spelers liggen onder contract voor 2021-2022:
– Bram Kerckhofs
– Wout Kerckhofs
– Ruben Smet
– Dean Doncos
– Jens De Paepe
– Yannick Put
– Gregory Carrez
– Nick Van der Zyp
– Jens Heyvaert
– Ilias Van Nuffel
– Arno Robert
– Nils Van Delm
– Jerko Guldix

De komende dagen en weken leest u op deze website meer over de verdere samenstelling van de A-kern voor 2021-2022. Met enkele spelers lopen de onderhandelingen over een nieuw contract nog en er zullen ook enkele nieuwe gezichten aangekondigd worden.

“Hele mooie momenten”

Lars Geysels heeft een afscheidswoordje in petto. “Ik wil graag het bestuur, de sportieve staf en mijn medespelers bedanken voor de 2 seizoenen op Racing”, zegt Lars.

“Het was niet altijd even gemakkelijk voor mij, maar ik heb wel hele mooie momenten beleefd. Een koester-moment voor mij is zeker mijn late winning goal vorig seizoen in 1e provinciale op Ternesse, waar ik ook mijn debuut maakte.”

“Die euforie toen, dat is waar elke voetballer van droomt. Zeker met zulke geweldige fans achter ons. Aan hen heb ik ook veel te danken. Ik ben de supporters super dankbaar voor hun steun in moeilijke momenten en om altijd in mij te blijven geloven.”

“Aan de coach, T2 Hans, keeperstrainer Guido en sportief manager Marc: een dikke merci voor alles! Ik heb enorm veel bijgeleerd van jullie en neem dit mee naar mijn verdere loopbaan.”

“Wat de volgende stap nu is? Ik heb enkele opties, maar bekijk het rustig samen met mijn ouders. We zien wel wat het uiteindelijk wordt. Racing: dit is geen vaarwel, maar een tot ziens.”

Knipping: “Fijn gevoel bij Racing”

Ook Kaj Knipping houdt alleen maar goeie herinneringen over aan zijn verblijf op Racing.

“Ik wil iedereen bedanken. Eerst sportief manager Marc Ghys die me de kans gaf om op Racing te komen spelen en ook de hele sportieve staf voor de fijne samenwerking”, zegt Kaj.

“Ik heb een mooie tijd gehad op Racing, zowel op als naast het veld. Het was een eer om voor deze club te mogen uitkomen en voor zulke fans te mogen spelen. Jammer dat het door corona op deze manier eindigt, maar ik zal altijd met een fijn gevoel terugdenken aan de club.”

“Verder bedankt aan iedereen die Racing een warm hart toedraagt: van de fans over de greenkeepers tot de mensen achter de toog.”

“Eenmaal de groen-witte microbe je te pakken heeft, blijf je Racing voor altijd. Ik dus ook! Ik zal volgend seizoen een wedstrijdje komen meepikken als supporter.”