We starten 2020 met een 6 op 6

Na de uitoverwinning op Kontich vorige week bleef Racing zaterdagavond in the winning mood en zette het ook Ternesse opzij.

Na een indrukwekkend eerbetoon voor Cois Van den Eynde en Jef Verbruggen werd er afgetrapt.

Rond het kwartier kon Weydisch een knappe solo succesvol afronden. Lang konden we echter niet genieten van onze voorsprong, amper enkele ogenblikken later stonden de bordjes immers terug in evenwicht. Muyshondt kon een vrije trap van net buiten de 16 knap via de deklat binnentrappen.

De tweede helft was net gestart wanneer Wout Kerckhofs de bal aan de tweede paal kon binnenwerken. Twee minuten later stond het reeds 3-1, nadat Weydisch zijn tweede van de avond scoorde. Na een fout op Carrez binnen de 16 kreeg Racing een penalty toegewezen. Heyvaert zette zich achter de bal maar besloot ongelukkig op de bezoekende doelman. Een vierde thuistreffer kwam er niet meer en zo behaalde groen-wit zijn tweede opeenvolgende overwinning van het nieuwe jaar.

Volgende week zaterdagavond volgt de volgende thuismatch, dan zakt VC Herentals af naar het OVK- stadion.