Wanneer kun je jouw gekochte abonnement afhalen?

U heeft nog een aantal weken de tijd om een abonnement voor het nieuwe seizoen te kopen.

De abonnementenverkoop verloopt zowel online als fysiek. Maar zeker in coronatijden probeert de club de verkoop zoveel mogelijk online te laten verlopen.

Alle stappen in de online-aankoop zijn zo simpel mogelijk gemaakt, zodat iedereen makkelijk zijn abonnement kan kopen.

Klik op deze link en bestel nu jouw abonnement, en kies meteen ook welke compensatie u wil als u ook vorig seizoen een abonnement had.

Lees verder onder de foto.

Afhaalmomenten

Wie online al een abonnement besteld heeft, kan dat afhalen tijdens de Oscarpelouza Zomerbars van vrijdagavond 23 en 30 juli (klik hier voor meer info). Daar zal een abo-standje staan waar u terecht kunt.

Ook op woensdag 4 augustus (oefenwedstrijd tegen Tienen), eventueel 8 augustus (als Racing de 2e ronde van de Croky Cup haalt) en woensdag 18 augustus (oefenwedstrijd thuis tegen Dender) kunt u uw abonnement op Racing afhalen.

Ook voor het begin van de eerste competitiewedstrijden op OVK zult u aan ons abo-standje terechtkunnen voor het ophalen van uw abonnement.

Tijdens de 2 resterende Oscarpelouza Zomerbars, de oefen- en bekermatchen thuis én voor de eerste twee competitiewedstrijden kunt u ook fysiek een abonnement op Racing kopen.

Bekijk hier het voorbereidingsprogramma op het nieuwe seizoen.