Voor Zwarte Leeuw-Racing: “We kennen het belang”

Met de verplaatsing naar Zwarte Leeuw begint Racing aan een belangrijk drieluik. Chris Andries blikt vooruit op de wedstrijd.

Met Zwarte Leeuw, Leopoldsburg en Bornem krijgt groen-wit de komende weken tegenstanders voorgeschoteld die rechtstreekse concurrenten zijn in de strijd om het behoud.

Coach, de aanloop naar de match was niet ideaal door de sneeuw. Hoe is alles verlopen?

“De weersomstandigheden waren inderdaad niet optimaal om te trainen, maar we hebben ons aangepast. We hebben veel in wedstrijdvorm gewerkt.”

Ook in de laatste twee matchen verdiende Racing meer, maar kwam het er niet uit. Dus wordt de druk nu weer opgevoerd.

“Zowel tegen Nijlen als Tienen verdienden we meer. Maar er is jammer genoeg niets aan te doen. De spelersgroep beseft het belang van de wedstrijden die volgen maar al te goed.”

Wie kan je zaterdagavond niet meenemen naar Zwarte Leeuw?

“Stuyck, Luckermans en Mariën zijn nog altijd geblesseerd of werken aan de weg terug. Zij zullen dus ontbreken.”

De fans hebben deze week goed nieuws gekregen over de toekomst van de club. Zij kunnen in Rijkevorsel misschien mee het verschil maken?

“Onze supporters waren de voorbije weken duidelijk aanwezig. De spelers hebben hen gehoord en dat geeft de groep altijd een fantastische boost.”

“Ik ben er zeker van dat de fans ons ook de volgende matchen blijven steunen en ons door de moeilijke momenten zullen sleuren.”

Supporters, met zijn allen naar Zwarte Leeuw vanavond!
De ploeg heeft jullie nodig! De match begint om 19.30u.