Verplichte buscombi voor Lyra-Lierse – Racing

Voor de match tussen Lyra-Lierse en Racing op zondag 24 maart (15u) zijn bijzondere veiligheidsmaatregelen van kracht. Hier zijn ze opgesomd.

Tickets voor de match kosten 10 euro. Racing krijgt 500 tickets om te verkopen. Het gaat om staanplaatsen, waarvan een deel overdekt.

De prijs van de bus bedraagt eveneens 10 euro. Er is een buscombi opgelegd, dus is de bus verplicht voor alle supporters.

De ticketverkoop en het busvervoer worden geregeld door 2 Racing-supportersclubs: Manhattan United en Stad Antwerpen.

De contactpersonen van beide clubs (Jolynn Cuylle en Sisse Huysmans) zullen zowel in het Racing-chalet als in de respectieve cafés van de supportersclubs ter beschikking staan voor de verkoop.

Ticketverkoop:
– vanaf donderdag 28/2 tem woe 20/3
– elke donderdag vanaf 19u in het chalet
– elke dinsdag en vrijdag vanaf 19u in café Stad Antwerpen (Antwerpsesteenweg)
– vanaf 8 maart elke vrijdag vanaf 19u in café Beneden den Berg (Muizen)

Tickets moeten cash betaald worden. Per persoon mogen maximaal 2 tickets verkocht worden. Identiteitskaart moet meegebracht en getoond worden. Wie een ticket koopt, krijgt dat pas op de dag van de match wanneer hij/zij in de bus stapt.

De bussen hebben verschillende opstapplaatsen. OVK is de laatste opstapplaats. Om 13u30 vertrekken de bussen vanaf Racing richting Lier.

Wie nog vragen heeft, kan terecht bij:
– Sisse Huysmans, op francis.huysmans1@telenet.be of 0496 72 94 22
– en/of Jolynn Cuylle, op jolynn.cuylle@gmail.com of 0494 39 25 95

In Lier

Op Lyra-Lierse staan aan Racing-kant een drank- en eetstand. Die zullen een kwartier voor het einde van de wedstrijd sluiten.

Rugzakken zijn verboden in het stadion. Personen jonger dan 16 jaar mogen gratis het stadion binnen, maar moeten wel de bus (10 euro) betalen.

Ruimte voor externe advertenties: