Uitstap naar AA Gent tijdens de Racing zomerstage

Het clubbezoek tijdens de Racing Mechelen Zomerstage van 11 tot en met 15 juli gaat richting kersvers bekerwinnaar, KAA Gent!

Middenin de stage is een clubbezoek aan de Buffalo’s ingepland. Zo krijg je, onder andere, een rondleiding in de Ghelamco Arena en kom je meer te weten over de clubwerking.

In samenwerking met LION Academy en de KAA Gent Foundation wordt er momenteel achter de schermen hard gewerkt om van dit bezoek een echte topdag te maken.

Sinds Racing opnieuw op IP niveau speelt zijn de stages er terug. De Racing zomerstage staat bol van leuke voetbalactiviteiten. Elke speler, van welk niveau ook, kan meedoen. Zo leer jij Racing beter kennen en wij jou! Wij nodigen daarom iedereen van de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar van harte uit om zich in te schrijven.

Wil jij ook mee op clubbezoek naar KAA Gent? Het kan nog!
Schrijf je in voor de Racing Zomerstage van 11 tot en met 15 juli, wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Verzeker je daarom dus nu nog snel van jouw stageplek. En wie weet beleef jij deze topdag samen met ons.

Schrijf je in via: https://lionacademy.be/product/zomerstage-krcm/.