Op 1 juli opent Re.Lab op Racing, een revalidatiepraktijk/gymzaal van onze kine Dean Cruydt

Op 1 juli opent Re.Lab de deuren in het Oscar Vankesbeeckstadion. Re.Lab is de nieuwe revalidatiepraktijk/gymzaal van onze kine Dean Cruydt.

Dean Cruydt versterkte in de zomer van 2021 het medische team van Racing. De intussen bijna 27-jarige Dean, aan de VUB afgestudeerd als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, kwam in dienst als hoofdkine.

Met de oprichting van Re.Lab zet Dean een nieuwe stap. “Vanuit de noodzaak om verder te professionaliseren is het concept ontstaan om een revalidatiepraktijk/gymzaal op te richten”, zegt Dean.

“Na een aantal omzwervingen in de Vlaamse rand rond Brussel ontstond het idee om me te vestigen in de regio Mechelen. Uiteindelijk is dat dus het stadion van Racing geworden, waar ik een grote ruimte op de eerste verdieping boven het chalet ter beschikking heb.”

“Bij Re.Lab staat kwalitatief bewegen en revalideren op de eerste plaats. Met een speciale focus op sporters, van eender welk niveau, die willen revalideren én beter willen worden in hun domein.”

“Ik zal op deze manier de spelers van de eerste ploeg van Racing nog beter kunnen begeleiden, en ook alle teams eronder in de jeugdwerking. Maar ook niet-Racingers en niet-sporters zijn uiteraard welkom. Ik sta open voor iedereen met medische klachten.”

Dean is niet alleen kinesist, hij is ook personal trainer in de regio Mechelen/Brussel, heeft een certificaat als INDIBA-gebruiker én een certificaat Dry Needling.

“Mensen die bij mij langskomen, kunnen een afspraak maken via mail, whatsapp of een telefoontje. In een eerste afspraak stellen we een “bilan” op, daarna maken we een revalidatieschema en bekijken we welke strategie we gaan volgen.”

“Op 1 juli begin ik op Racing. Ik zal er zijn van de vroege namiddag tot ’s avonds, maar de uren zijn variabel, afhankelijk van de drukte.”

Veel succes met deze nieuwe stap, Dean!

Contacteer Dean:
– via mail: info@relabbelgium.com
– via whatsapp/telefoon: 0471/30 46 89
check hier de website van Re.Lab, met alle info erop
check hier de Facebook-pagina van Re.Lab en hier de Instagram-pagina van Re.Lab

Lees ook:
artikel van september 2021: Dean Cruydt wordt kine op Racing

Enkele foto’s van Deans revalidatieruimte op Racing: