fbpx

“Thuis moeten we altijd voor de 3 punten gaan”

Na de uitgestelde match op FC Helson pikt Racing de draad zaterdagavond thuis weer op. Met Termien begint de terugronde.

De eerste match van de competitie, op Termien, eindigde op een 2-0-nederlaag, na een eerste helft waarin Racing diverse kansen om op voorsprong te komen niet benutte.

In de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop gaat Racing opnieuw voor een driepunter. Chris Andries blikt vooruit op het – alweer – belangrijke duel.

Coach, vorige week niet gespeeld: was dat een voor- of nadeel?

“Dat uitstel kwam ons niet goed uit. We hadden de week ervoor gewonnen en daarna een hele week goed getraind. Maar okay, er is niks aan te doen.”

Hoe is deze week verlopen?

“Met horten en stoten. Niet iedereen was altijd aanwezig, zij het door ziekte, blessures of schoolactiviteiten. We hebben conditioneel wel hard werk geleverd en donderdag zag ik de nodige scherpte, al waren de omstandigheden met een bevroren veld verre van ideaal.”

Is iedereen beschikbaar zaterdagavond?

“Stuyck, Luckermans en Dierickx zijn nog altijd geblesseerd. Wat het plan is? Thuis moeten we altijd voor de 3 punten gaan. En we zullen er zeker alles aan doen om die te pakken.”

Racing, succes zaterdagavond!
Supporters, allemaal op post om onze jongens vooruit te roepen!
Ter info: OVK opent de deuren om 18.45u. We openen opnieuw ons jeneverstandje.