Straks: nieuwe Racing-muts en Racing-pet, Opsinjoorkes + veel vlaggen

Deze namiddag speelt Racing de derby tegen de beloften van KV Mechelen. De aftrap in het Oscar Vankesbeeckstadion is om 14u30.

De poorten van OVK gaan open om 13u. Kom dus al wat vroeger naar de match vandaag, om in de stemming te komen. DJ Fixi zal vanaf 13u de ambiance aanzwengelen met zijn plaatjes.

Niet vergeten: het is een wedstrijd met verhoogd risico. Daardoor moeten de loketten straks dicht blijven. De voorverkoop is gisterenavond afgesloten. Wie geen ticket heeft, kan de match jammer genoeg niet bijwonen.

De fanshop gaat ook om 13u open. Merchandising genoeg…

Twee weken geleden lanceerden we voor 17 euro een nieuwe Racing-sjaal, vandaag zijn er 2 nieuwe artikelen: een Racing-pet en een Racing-muts. Prijs per muts en pet: 20 euro.

Klik hier en bekijk het aanbod van de fanshop.

Lees verder onder de foto van de muts en pet.

Aftrap door UwPayroll

De aftrap wordt gegeven door Stefaan Verlinden van UwPayroll.

RC Mechelen werkt voor zijn loonadministratie samen met UwPayroll. UwPayroll deed een prachtig bod op de matchbal, waar de club zeer dankbaar voor is.

De match wordt voorafgegaan door een minuut stilte. Zo herdenken we – in de nasleep van de aanslag in Brussel afgelopen maandag – de slachtoffers van zinloos geweld, de voorbije dagen en weken in de wereld.

Vlaggen

Neem zeker je vlag(gen) mee (als je over een veiligheidscertificaat beschikt), zodat we van OVK – nog meer dan anders – een groen-wit bastion kunnen maken.

Voor de aftrap zullen onze Racing-ballenjongens alvast het veld betreden met vlaggen die de club vorig jaar ontworpen heeft.

Opsinjoorkes

Vandaag veilen we ook onze laatste Opsinjoorkes. Vorig seizoen kocht voorzitter François De Keersmaecker er 10 om het goede doel te ondersteunen, supporter Stijn Ureel schilderde ze in groen-wit.

Er zijn nog enkele Opsinjoorkes over. Die worden om 14u geveild in het Racing-restaurant. Bart Pepermans neemt de veiling voor zijn rekening.

De winst van de Opsinjoorkes vloeit terug naar de jeudgwerking en sociale projecten van Racing.