Sporting Hasselt-Racing Mechelen is live te bekijken voor HLN-abonnees

Zaterdagavond speelt Racing een topper op het veld van Sporting Hasselt. De match zal voor abonnees van Het Laatste Nieuws te bekijken zijn in de livestream van hln.be.

De Vlaamse voetbalvleugel Voetbal Vlaanderen en DPG Media hebben een samenwerking opgezet om het jeugd- en amateurvoetbal meer in de kijker te zetten.

Eén van de nieuwigheden in het project is een wekelijkse livestream, met professioneel commentaar, van een match in de amateurafdelingen van ons voetbal.

Zo zal komend weekend de match tussen Sporting Hasselt en Racing Mechelen voor de abonnees van Het Laatste Nieuws op hln.be gelivestreamd worden. Klik hier en lees er meer over op hln.be.

“Met dit project willen we onze clubs een boost geven in de ontwikkeling en modernisering van hun fan-base. Daarnaast zorgen we ervoor dat er meer aandacht wordt besteed aan de vele mooie verhalen dat ons amateurvoetbal rijk is”, zegt Voetbal Vlaanderen.

“Het voetbal levert mooie en warme verhalen. Het zijn die verhalen die we willen brengen bij Het Laatste Nieuws. We willen de hartslag van Vlaanderen voelen op en rond het veld, in elke gemeente”, klinkt het bij DPG Media, de holding boven Het Laatste Nieuws.

Het livestreamen van amateurwedstrijden is een proefproject van Voetbal Vlaanderen en DPG. Het loopt tot het einde van dit seizoen. De voorbije weken kwam onder meer al een wedstrijd van Eendracht Aalst aan bod.

Lees ook: 
de match Sporting Hasselt-RC Mechelen is met buscombi: schrijf je hier in