Sponsor de matchbal in 2020-2021: “Maak de band met Racing nog sterker”

Ook in het seizoen 2020-2021 laten we elke matchbal sponsoren. Het tarief is een beetje verhoogd, maar daar krijgt u heel wat voor in return.

“Vorig seizoen hebben we de sponsoring van de matchbal opnieuw hoog op onze agenda gezet”, zegt Adriano Currenti, de trekker van onze commerciële cel.

“Het is een vorm van sponsoring die niet duur is, maar toch veel “exposure” geeft. Met een kleine investering krijgen de sponsors een mooi gestoffeerd artikel op onze website, een verwijzing op onze sociale media, reclame tijdens de wedstrijd op ons LED-scorebord en mogen ze zelf de aftrap van de wedstrijd geven.”

“Vorig seizoen waren al onze matchballen gesponsord en dat is een ambitie die we ook komend seizoen hebben. Voor volgend seizoen zijn er al 2 matchballen verkocht, nog voor we deze aankondiging online gezet hebben. Onder meer de 2 opa’s van Dean Doncos hebben zich aangemeld, als signaal van positiviteit.”

Vorig seizoen, in 1e provinciale, kostte een matchbal 150 euro, komend seizoen bedraagt het tarief 200 euro.

“Dat is een beetje duurder, omdat er vorig jaar heel veel vraag was naar sponsoring van de matchbal, door de grote visibiliteit, en ook omdat we een reeks hoger gaan spelen.”

“Het leuke aan de matchbal is dat die niet alleen voor bedrijven is. Vorig jaar is duidelijk geworden dat het een soort van sponsoring is die ook particulieren en supporters interesseert.”

“Veel mensen kunnen met een matchbal een familielid of vriend een plezier doen. Of de club. Zo maak je de band tussen de club en de supporters nog sterker. We zijn heel blij dat we in dat opzet geslaagd zijn.”

Wil jij in het seizoen 2020-2021 een matchbal sponsoren?

Stuur dan snel een mailtje naar Adriano Currenti: adriano.currenti@racingmechelen.be.