Sabri Hmouda verkozen tot beste defensieve middenvelder van het decennium!

De 6e poll in de Racing-ploeg van het Decennium zit erop. Sabri Hmouda is als winnaar uit de bus gekomen als beste defensieve middenvelder.

Dit is de uitslag:
– Sabri Hmouda – 143 stemmen
– Fred Farin – 120 stemmen
– Kevin Serville – 102 stemmen
– Mohamed Cissé – 59 stemmen

Proficiat, Sabri!

Na de doelman (Griffin De Vroe), linksback (Nils Van Delm), linkse centrale verdediger (Bert Tuteleers), rechtse centrale verdediger (Wout Kerckhofs) en rechtsback (Tom Pietermaat) is Sabri Hmouda de 6e pion in het Racing-elftal van het Decennium.

We gaan op onze Facebook-pagina nu op zoek naar de beste aanvallende middenvelder die tussen de seizoenen 2010-2011 en 2019-2020 voor Racing uitkwam.

Dit zijn de kanshebbers:
– Mégan Laurent (2012-2014)
– Seppe Brulmans (2013-2015)
– Sacha Fontaine (2014-2019)
– Gregory Carrez (2019-nu)

Deze poll loopt tot zaterdag 12u.

Ter info: we willen graag enkele selectiecriteria verduidelijken:
– het gaat niet enkel om zuiver talent of kwaliteit, maar ook inzet, mentaliteit en de ‘staat van dienst’ worden mee in rekening gebracht.
– om in aanmerking te komen moet een speler minstens een seizoen volgemaakt hebben. Daardoor vallen soms spelers af die qua kwaliteit wel in aanmerking zouden komen.
– op sommige posities hebben we meerdere mogelijkheden, maar we kunnen er maar een bepaald aantal nomineren. Sommige spelers vallen daardoor terug op hun ‘secundaire positie’.