Racing wint met ruime 5-1 cijfers tegen ‘s Gravenwezel-Schilde

Racing zette tegen ‘s Gravenwezel-Schilde een 0-1 achterstand om in een overtuigende 5-1 overwinning.

De thuisploeg had het in eerste helft moeilijk om een gaatje te vinden in de stugge bezoekende verdediging. Een paar kansen om te scoren werden jammer genoeg gemist. Na een foutje in de Racing-defensie kwam ‘s Gravenwezel-Schilde in de 41ste minuut – tegen de gang van het spel in – op voorsprong.

Meteen na de rust scoorde Heyvaert de gelijkmaker. Acht minuten later schoot Weuts groen-wit op voorsprong en een paar minuten later bracht hij – via zijn tweede treffer van de avond – Racing op 3-1. In de 68ste minuut maakte Carrez er 4-1 van. Tien minuten voor het einde kreeg de thuisploeg een penalty toegewezen, na een hands in de 16. Doncos zette deze feilloos om en bracht de eindstand zo op 5-1.