fbpx

Racing wint eerste oefenpartij met forfaitcijfers

Vanavond speelde Racing een oefenpartij op en tegen KFC Walem, het won vlot met 0-5.

Ruben Smet, Danté Walen De Keyser, Allan Mayanga en Rayan Meskallal bleven met een lichte blessure aan de kant.
Testspeler Mdaouchi mocht aan de wedstrijd beginnen.

We waren amper 4 minuten ver wanneer Laureys de score kon openen. Enkele ogenblikken later verdubbelde Mrani de voorsprong, hij schoot de bal met de linker binnen.

In de 24ste minuut kon De Paepe – op voorzet van El Lamzi – met het hoofd afwerken, de 0-3 was een feit.

Na de pauze slaagde Racing erin om via Knollenburg in de 65ste minuut de voorsprong verder uit te diepen en helemaal tegen het eindsignaal scoorde Versteeven nog het vijfde Racing-doelpunt.

Speelden de eerste helft: De Smet, El Lamzi, De Paepe, Van Steenwinckel, Akarom, Addaoui, Guldix, Abderrahman, Schaessens, Mrani en Laureys.

Speelden de tweede helft: Goossens, Van Steenwinckel, Kerckhofs, Knollenburg, Spaenhoven, Heyvaert, Hmouda, Ventôse, Carrez, Mrani (El Addaoui) en Versteeven.