fbpx

Racing wint met een ruime 1-6 op Oppuurs

Racing won vanavond met een overtuigende 1-6 op het veld van FC Oppuurs. Reeds bij de rust – bij een 0-4 tussenstand – stond de overwinning zo goed als vast.

We waren amper 1’ ver wanneer Weydisch op vrije trap de 0-1 in de winkelhaak trapte. Een paar minuten later stond de 0-2 op het scorebord, De Keersmaecker knalde laag binnen. Nog voor het kwartier scoorde Doncos met een lobje de 0-3 en 5’ later was het de beurt aan Carrez om de bal in het doel te deponeren. Oppuurs kwam nog goed weg wanneer Weydisch op slag van rust tegen de doelpaal knalde en een paar ogenblikken later Doncos op de paal besloot.

In de tweede helft kon Weuts in de 66’ via een vrije trap de bal in de verste hoek schieten. Met nog 10’ te gaan kon de Oppuurs de eer redden, op 4’ van het einde dikte Geysels de score nog aan tot 1-6.

Een minpuntje was dat Weydisch en Hmouda vanavond hun derde gele kaart van het seizoen kregen, ze zullen dus volgende week zaterdag niet kunnen aantreden in de topper tegen KFC Lille.