Racing wint laatste oefengalop met 5-2

Racing speelde woensdagavond nog een laatste oefenwedstrijd alvorens de bekerpartij van zaterdag en de competitiestart van volgende week woensdag aan te vatten.

FC Berlaar-Heikant was te gast in het OVK-stadion.

Racing eiste direct balbezit op en al na 5 minuten stond het op voorsprong, Walen De Keyser zorgde voor het openingsdoelpunt.

Er was amper afgetrapt of Walen De Keyser verdubbelde de cijfers.

De thuisploeg probeerde de score verder op te drijven, maar moest tot de 39ste minuut wachten op het volgende doelpunt: Knollenburg zorgde voor de 3-0.

De wedstrijd was amper hervat wanneer de bezoekers erin slaagden om tegen te scoren en meer in de wedstrijd te komen.

In de 62ste minuut zorgde de net ingevallen Mayanga voor de 4-1 en direct daarna voor de 5-1.

Heikant slaagde er nadien nog in om te scoren en de eindscore op 5-2 te brengen.

Zaterdag volgt de verplaatsing naar Rochefort voor de beker en volgende week is er de competitiestart, thuis tegen Tempo Overijse.

Racing speelde met: Goossens, De Paepe (46’ Kerckhofs), Knollenburg (55’ Hmouda), Van Steenwinkel (75’ Addaoui), Versteeven (55’ Mayanga), Meskallal (55’ Schaessens), Van Der Brempt (75’ El Lamzi), Walen De Keyser, Ventôse (46’ Ben Azrak), Carrez (55’ Heyvaert) en Mrani (46’ Spaenhoven).