Racing wint 5de oefenmatch op rij

Na een moeilijke eerste helft kon Racing in de tweede helft afstand nemen van Tisselt.

De eerste 45 minuten konden de bezoekers amper een handvol doelkansen afdwingen, het was moeilijk om de thuisverdediging te ontwrichten.

Na de pauze lukte het beter om de druk op te voeren en dat resulteerde in de 48ste minuut in een eerste doelpunt via Hmouda. Een kwartiertje later belandde een voorzet van Mayanga – via een Tisseltse speler – in doel.

Ronde de 60ste minuut scoorde Mrani de 0-3, amper was er opnieuw afgetrapt of de thuisploeg kon tegenscoren.

Er veranderde – ondanks de aanvalspogingen van Racing – niets meer aan de stand en zo wonnen de groen-witten hun vijfde oefenpartij op een rij.

Alvorens zondag af te reizen naar Houffalize volgt morgen nog een volgende oefenopdracht in Sint-Lenaarts.

Racing speelde met: Smet, De Paepe (46’ Hmouda), Van Steenwinkel, Guldix (46’ Versteeven), Mayanga (64’ Van Der Brempt), Heyvaert (64’ Mrani), Walen De Keyser (46’ Kerckhofs), Spaenhoven, Ventôse (73’ El Lamzi), Carrez (46’ Laureys) en Schaessens.