Racing verliest tegen een stug Antonia

Racing was vanavond onmachtig om het blok van Antonia te ontwrichten en liet bovendien de kans liggen om de kloof met Lille te verkleinen.

Na een minuut stilte voor Jacques Naert werd de partij tegen Antonia afgetrapt.

De thuisploeg nam meteen het initiatief en kon gedurende de eerste helft enkele kansen afdwingen maar een doelpunt zat er jammer genoeg niet in. Antonia vormde een zeer stug en hecht blok .

In de 57ste minuut kwamen de bezoekers – tegen de gang van het spel in  – op voorsprong via een afstandsschot van Embrechts. Racing bleef nadien domineren maar vond geen antwoord op het bezoekende blok. Zo bleef het 0-1 en kon Racing niet profiteren van het verlies van Lille op Nijlen om dichterbij te sluipen.