fbpx

Racing-sprokkels over Lille-Racing: filmpje, artikels en het chalet

Racing kan vanavond kampioen worden op het veld van Lille United. Daarover gaat deze nieuwe editie van de Racing-sprokkels.

Dat de match leeft, hoeft geen betoog. Aan Racing-kant zijn zo’n 600 kaartjes verkocht.

In de media is deze week al heel wat te doen geweest over de wedstrijd.

Gazet van Antwerpen babbelde met enkele supporters, stapte binnen in café Citadel en belde met voorzitter François De Keersmaecker over de mogelijke titel van Racing: lees dat artikel hier.

In Het Laatste Nieuws is Lars Bielen aan het woord. Na de blessure van Ruben Smet is Lars weer in doel gekomen. Hij spreekt over een mooi afscheidscadeau: lees dat artikel hier.

Ook Sport/Voetbalmagazine heeft oog voor Racing. In een interview legt François De Keersmaecker uit hoe Racing met zijn eerste ploeg en jeugdwerking de jongste jaren geëvolueerd is naar een moderne club: lees dat artikel hier.

Op RTV komen de voorzitters van Lille en Racing even aan bod. Voor Lille is een promotie duidelijk geen must, François De Keersmaecker hoopt stiekem op een feestje na de match.

Bekijk de bijdrage van RTV hier:

Het chalet

Als Racing kampioen zou worden, dan is het chalet in het Oscar Vankesbeeckstadion the place to be om een glas te drinken.

Het chalet is vandaag de hele dag open. Je kunt er dus nu, enkele uren voor onze uitwedstrijd, al terecht voor een lekker drankje.

Shirts

Tot slot: als Racing de titel pakt, zullen de spelers hun shirts niet kunnen overhandigen. Dat kan pas na de competitie gebeuren.

Er zijn na vandaag nog 3 wedstrijden, de outfits moeten dus intact blijven voor de volgende weken (die in sportief opzicht sowieso ook nog belangrijk zijn).

Paella

Als we al eens naar volgende week kijken, zien we een uitmatch op Beringen op het programma staan.

Het paasweekend staat voor Racing ook in teken van het paella-weekend. Op zondag 17 en maandag 18 april kun je op de club paella à volonté eten.

Schrijf je hier in.