Racing speelt de pannen van het dak met Brems

Met de slogan “Het dak is ons vak” staat Brems Dakwerken garant voor vakmanschap. Racing is trots dat zijn sponsorovereenkomst met het bedrijf opnieuw met een jaar verlengd wordt.

Brems Dakwerken is een begrip in Mechelen en de brede regio errond. Het bedrijf uit Vilvoorde is al 10 generaties (!) lang een betrouwbare partner in daken in de privé en industrie, bij verbouwingen en nieuwbouw.

50 professionele werknemers leveren topkwaliteit en een topservice. Iedereen die in Mechelen rondwandelt of rondrijdt, heeft de mannen van Brems al wel eens aan het werk gezien.

Brems op Racing Mechelen

Brems is al een decennium een sponsor van Racing Mechelen, zo zegt zaakvoerder Guido Brems.

“We sponsoren Racing al een jaar of 10. Voor ons is dat een beetje een evidentie geworden, net zoals we dat bij andere voetbalclubs doen, want wij hebben ook reclameborden bij KV Mechelen, Eppegem, Hofstade, Zemst, Weerde, Hombeek en Bonheiden.”

“Op die manier werken wij aan onze naambekendheid. Supporters van voetbalclubs komen dan wel eens zeggen dat ze een bord van ons zien staan hebben en zo bij ons terechtkomen voor hun dak. In combinatie met onze herkenbare auto’s en vrachtwagens is boarding op het voetbal onze grootste vorm van visibiliteit.”

Guido Brems is een echte voetballiefhebber. “Ik ga binnenkort eens naar Racing komen kijken”, zegt hij. “Ik ben uitgenodigd door jullie commerciële cel. Uiteraard ken ik de club al langer dan vandaag. Al van toen ik kind was, volg ik het voetbal op de voet. Ik herinner me uit de jaren 80 nog de duels tussen Racing en KV in tweede en eerste klasse.”

Niet alleen dakwerken, ook verbouwingen en nieuwbouw

Brems mag dan vooral bekend staan om zijn dakwerken, het bedrijf is meer dan dat. Zo voert Brems verbouwingen uit, van a tot z, en kan het ook uw nieuwbouw volledig voor zijn rekening nemen.

Contacteer Brems: 02 252 24 00 en/of mail naar info@bremsdakwerken.be.

Neem zeker ook een kijkje op de website van Brems en laat u inspireren:
http://www.bremsdakwerken.be/index.html