fbpx

Racing speelt 0-0 gelijk op Berg en Dal

Racing kon deze namiddag niet overtuigen op het veld van Berg en Dal en moest zich tevreden stellen met een puntje.

Nog voor de wedstrijd was afgetrapt moest Eyeson worden vervangen door Knipping. Mertens nam plaats op de bank.

Op het moeilijk bespeelbare veld konden we gedurende de eerste helft geen uitgesproken kansen noteren. Na iets meer dan een halfuur spelen diende Knipping gekwetst het veld te verlaten, Geysels kwam in zijn plaats.

Met nog een paar minuten op de klok voor de rust werd Carrez in de 16 onderuit gelopen, de ref zag er echter geen fout in. Net voor de pauze moest Hofmans nog gevat tussenkomen om Racing van een achterstand te behoeden.

Na de hervatting kregen we een herhaling van de eerste helft met de bezoekers die tevergeefs probeerden om een gaatje te vinden in de thuisdefensie. Weuts was nog dicht tegen de openingstreffer, zijn kopbal strandde echter pal op de thuisdoelman. Er veranderde niets meer aan de stand en zo moest Racing zich tevreden stellen met een gelijkspel.

Door dit puntenverlies kan Lille verder uitlopen tot 7 punten en komt De Kempen tot op 2 punten in de strijd om de tweede plaats.

Racing speelde met:
Hofmans, Knipping (35’ Geysels), Van Der Zyp, Van Delm, De Keersmaecker, Doncos, Hmouda, Weuts, Wout Kerckhofs, Bram Kerckhofs en Carrez (88’ Weydisch).

Gele kaarten Racing:
14’De Keersmaecker
67’ W. Kerckhofs
92’ Hmouda

Het overzicht van de resterende competitiewedstrijden voor Racing en de tussenstand: link .

 

Ruimte voor externe advertenties: