Racing lijdt verlies in verdienstelijke oefenmatch tegen Jong OHL

Ons eerste elftal heeft goed weerstand geboden tegen de beloften van OH Leuven.

Jong OHL speelt sinds vorig seizoen in 1e nationale. Een stevig team, zo bleek meteen, want in de openingsfase scoorden de bezoekers een eerste keer: 0-1.

Racing liet zich niet doen en speelde, in de warmte, goed mee. Op het halfuur resulteerde dat in enkele kansjes voor de thuisploeg.

Jong OHL dreigde voor de pauze nog eens met een kopbal, bij de rust stond het 0-1.

Racing-coach Kevin Van Haesendonck wisselde na een uur spelen zijn volledige ploeg, op doelman Lars Knipping na.

Zo kregen we een mix van ervaren Racingers en een jonge, gretige garde. Racing bleef voetballen, maar incasseerde in het slot van de wedstrijd toch nog twee doelpunten.

Zelf zag Carrez een balletje voorlangs gaan, Racing had minstens ook een goal verdiend.

0-3 was overdreven, maar de Racing-supporters die het zagen, maalden er niet om.

Racing speelde met: Knipping, Spaenhoven, De Paepe, Kerckhofs, Mrani, Polizzi, Heyvaert, Hmouda, Benhamou, Ugoh en Versteeven.

Na 60 minuten vielen in: Knollenburg, Laureys, Carrez, El Lamzi, Van Gestel, Chtear, El Habri, Ouchen, Laenen, Boutzoukhant

schrijf je in voor de Racing-quiz (9/8) en de Racing-bbq (10/8)