Racing levert uw mondmasker deze week bij u thuis!

Een mondkapje is het nieuwe normaal. Elke voetbalclub die zichzelf respecteert heeft er eentje in de clubkleuren. Zo ook Racing.

1.600 mondmaskers gingen in een mum van tijd de online-deur uit. Racingers en sympathisanten van heinde en verre, zelfs tot in Dordrecht en Dublin toe, bestelden de voorbije weken een mondmasker in de groen-witte kleuren. De abonnees van afgelopen seizoen hoefden niks te doen, want die krijgen als bedankje eentje gratis.

De mondmaskers zijn intussen in Mechelen aangekomen. Sinds dinsdag worden ze bij de Racingers aan huis geleverd, goed voor honderden adressen. Als dat geen service is!

Meer nog: vanaf zaterdag springt ook de RCCM (Racing Cycling Club Mechelen) in de dans bij de verdeling. Onze groen-witte fietsers rijden vanaf 10u Mechelen en de wijde omgeving rond om iedereen op zijn wenken te bedienen. Enkel de verste bestellingen worden met de post opgestuurd, want ook onze jongens op de fiets mogen de grens tot nader order niet over.

Milieubewust, mooi en voor de jeugd

“Met deze verkoop en verdeling van de mondmaskers draagt Racing zijn steentje bij in de aanpak van de corona-pandemie, en dat op een milieubewuste manier met de fiets. We houden het allemaal graag veilig en als je dan met een groen-wit mondmasker op pad kunt, is het ook nog eens mooi om naar te kijken”, klinkt het bij OVK Events, dat evenementen bij Racing organiseert.

“De opbrengst van dit initiatief gaat volledig naar de jeugdwerking van Racing. Na de succesvolle veiling van de truitjes, het goede nieuws over de totale heraanleg van onze jeugdvelden en de samenwerking met Anderlecht is dit een 4e positief initiatief. Financieel is het een extraatje dat zeker van pas komt.”

“Binnenkort zullen we trouwens een nieuwe lading mondmaskers ontwerpen en bestellen. Dan zullen we onze supporters betrekken in het ontwerp en de keuze welk design het wordt. Meer info volgt daar snel over.”

Supporters, als jullie niet thuis zijn, zullen de mondmaskers in uw brievenbus gestoken worden. Het is de bedoeling tegen begin volgende week alle maskers af te leveren.