Racing – Eynatten: mondmasker op, drank aan tafel/in tribune en zitjes met groene stickers

Zondag speelt Racing in het bekertoernooi thuis tegen Raeren-Eynatten. Voor deze match moet iedereen de huidige corona-maatregelen volgen.

Deze algemene maatregelen zijn van toepassing in het Oscar Vankesbeeckstadion:

– alleen toegang tot het stadion met een ticket
– tickets kun je online (klik hier) kopen tot zondag 15 augustus 14 uur

– bij het betreden van het stadion moet iedereen zijn/haar mondmasker opzetten
– het mondmasker mag af zodra je in de tribune op je plaats zit of je buiten aan het chalet aan een tafel zit

– geen bezoekende supporters toegelaten, alleen supporters van Racing
– bewaak maximaal de sociale afstand van 1,5 meter

Ga op de groene sticker zitten!

Alleen de zittribune zal geopend zijn voor het publiek. Neem plaats op een zitje met een groene sticker. Op zitjes met een rode sticker mag je niet zitten. Er zijn bubbels van 4, 5, 6, 7 en 8 personen.

Het is belangrijk dat de richtlijn met de groene en rode stickers goed opgevolgd wordt. De tribune is zo uitgerekend met de stickers dat we een maximaal aantal supporters kunnen ontvangen. Het is verboden om op rode stickers te zitten of stickers van de zitjes te verwijderen. Hier zal toezicht op gebeuren.

Drank aan buitenstand van chalet

Het chalet zal geopend zijn. Wie drank koopt, moet daarmee buiten aan een tafeltje gaan zitten of neemt het mee naar de zittribune en drinkt het daar op. Alleen zittend consumeren is toegestaan. Er is geen bediening in de tribune.

De vrouwen gebruiken de wc’s IN het chalet. Daar mogen 2 vrouwen tegelijkertijd binnen: 1 in het vrouwengedeelte en 1 in het mannengedeelte.

De mannen gebruiken de wc’s NAAST het chalet, waar de urinoirs aan de muur hangen. Daar is geen wasbakje, maar zal wel handgel staan om uw handen te ontsmetten. Respecteer de sociale afstand! De mannen mogen ook gebruik maken van de urinoirs aan de inkom.

De club beseft terdege dat er nog veel maatregelen zijn (al minder dan vorig jaar), maar roept ook ten zeerste op om ze te respecteren. Alleen op deze manier kunnen we – hopelijk – op korte termijn ook in het voetbalstadion nog meer versoepelen.

Tot zondag op OVK!

Koop hier jouw ticket voor de bekermatch en roep Racing naar de 4e ronde (klik hier).