Racing en Hamme houden elkaar in evenwicht

De laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eindigde op een 1-1.

Nadat Hamme de eerste helft voor zijn rekening nam, was het Racing dat de tweede helft opeiste.

Net na de rust kon Doncos de bezoekers op voorsprong brengen. Racing ging op zoek naar een tweede treffer, maar die kwam er jammer genoeg niet. Hamme kwam nog langszij en zo eindigde dit treffen in een billijk gelijkspel.

Volgende week zaterdag beginnen we aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Heikant.

Racing speelde met: Bielen, Van Der Zyp, Van Delm, Wout Kerckhofs, Bram Kerckhofs (75′ Alaers), Ventôse, Doncos, Hmouda (46′ Guldix), Weuts (80′ Robert), Van Der Brempt (80′ Van Nuffel) en Carrez (61′ Heyvaert).

Doelpunt Racing: 49′ Doncos 0-1