Racing-Drongen: opnieuw 10 euro, info over betaalkaart én jouw abonnement

Zondagnamiddag speelt Racing in ronde 3 van de Croky Cup tegen Drongen. In dit artikel vind je enkele praktische afspraken.

De supporters van Racing kopen hun tickets aan de hoofdingang. Er zullen 2 loketten open zijn. Het is belangrijk om goed op tijd te komen.

De match begint om 16u, de poorten gaan open om 14.30u.

Een kaartje voor de staantribune én de zittribune kost 10 euro, net zoals in de vorige ronde tegen Betekom. We hanteren dus opnieuw 1 prijs voor alle plaatsen in het stadion.

Drank kopen doe je sinds dit seizoen met de Racing-betaalkaart. In het chalet zal een bestuurslid postvatten met die betaalkaarten. Hij zal je ook op weg helpen om de kaart te gebruiken.

Een Racing-betaalkaart kost 1 euro en heb je voor de rest van je leven. Als je nog jetons hebt, neem die dan zeker mee. Dan zetten we de waarde ervan op jouw nieuwe betaalkaart. Je kunt jouw betaalkaart ter plaatse ook opladen met cash geld of met jouw smartphone.

Thuis of elders jouw Racing-betaalkaart opladen? Ook dat kan intussen. Download de app “Starnet Cashless” op jouw smartphone. Via die app zet je zelf – op een eenvoudige manier – geld op je kaart.

Dit nog: je kunt zondag ook weer jouw abonnement kopen/afhalen op Racing. Tussen 14u en 16u vind je een verkoper in het chalet.

Koop jouw abonnement nu online:
klik op deze link en schaf je een seizoenskaart aan voor 2022-2023