fbpx

Racing-bussen voor derby Jong KVM-Racing vertrekken op Slachthuislaan

De uitwedstrijd op Jong KV Mechelen op zondag 13 november 2022 is bestempeld als een wedstrijd “met verhoogd risico”.

Voor deze match in het AFAS-stadion hebben de ordediensten een buscombi opgelegd. Dat wil zeggen dat supporters van Racing met de bus naar het KV-stadion moeten en dat aan die bustrip per Racing-supporter 1 ticket vasthangt.

Alles gebeurt dus in voorverkoop. Er worden 999 staanplaatsen en 90 zitplaatsen te koop aangeboden in het bezoekersvak. Een staanplaats kost 10 euro, een zitplaats 15 euro.

Alle bussen met Racing-supporters moeten 1,5 uur voor de wedstrijd (= dus om 12u, want de match begint om 13u30) vertrekken aan de Slachthuislaan in Mechelen, ter hoogte van café De Zwaan. Aan café De Zwaan zal een buitentap staan, zodat supporters daar iets kunnen drinken als ze willen. Er mogen maximaal 22 Racing-bussen de verplaatsing maken.

Er geldt voor de derby een perimeter, waardoor supporters met een stadionverbod niet in de buurt van het stadion mogen komen.

Racing Mechelen onderzoekt momenteel hoe de club (eventueel samen met supportersclubs als Adegem en Mechelen-Noord) de voorverkoop het beste kan organiseren. Vanaf het moment dat daar nieuws over is (maandag 31/10 / ten laatste dinsdag 1/11), zal dat via de officiële kanalen van de club gecommuniceerd worden.

Lees ook:
kom zaterdag naar de thuismatch tegen Londerzeel en kom eerst lekker eten