Racing behaalt zijn vierde zege op rij

Na de thuiszege van vorig weekend tegen Ternesse ging vanavond Herentals voor de bijl.

Na de aftrap van onze Ierse Bohemians Dublin FC-vrienden – die de matchbal sponsorden – trok Racing het initiatief naar zich toe. Rond het kwartier kon Doncos met een knap schot over de bezoekende doelman de 1-0 optekenen.

Een goede 5 minuten later was de 2-0 een feit: Weuts kon een perfect afstandsschot mooi in de hoek deponeren. Iets na het halfuur dook Weuts alleen voor de keeper op en plaatste de bal netjes tegen de netten, de 3-0 stond op het scorebord. Net voor rusten kon Herentals nog milderen, een afgeweken schot vloog over Frans in doel.

In de 58ste minuut kon Weuts op voorzet van Carrez zijn derde van de avond scoren. Vijf minuten later verdiepte Weydisch de voorsprong tot 5-1. Met nog een goede 5 minuten te gaan konden de bezoekers profiteren van een misverstand in de thuisdefensie om nog tegen te scoren.

Zo eindigde deze partij met een 5-2 eindstand en behaalde Racing zijn vierde zege op rij in de competitie.

Racing speelde met:
Frans, Eyeson (57’ B. Kerckhofs), Van Der Zyp, Van Delm, Weydisch, Doncos, Heyvaert, Weuts (76’ Geysels), W. Kerckhofs en Carrez (78’ Van Delm).

Doelpunten Racing:
14’ Doncos
22’, 34’ en 57’ Weuts