Racing behaalt ruime zege tegen KFC Antonia

Racing won zaterdagavond met overtuigende 1-5 cijfers op het veld van Antonia.

We waren 7 minuten ver toen Weydisch de bezoekers van dichtbij op voorsprong schoot: 0-1 en een droomstart voor Racing.

Groen-wit domineerde de partij en bleef goeie kansen afdwingen. Een goede 10 minuten na de openingstreffer verdubbelde Weuts de voorsprong tot 0-2.

In de 43 minuut scoorde Carrez de 0-3 en even later trof een pegel van Doncos de lat. Ondertussen zorgden een 300 meegereisde groen-witte supporters voor een megasfeer in het uitvak.

Na de pauze scoorde Weuts – met een plaatsballetje – in de 53 minuut zijn tweede doelpunt van de avond en zette Racing op een 0-4-voorsprong.

De bezoekers bleven baas en in de 73 minuut kon ook de ingevallen Geysels zijn doelpuntje weer meepikken. Antonia redde nadien via Van Kemzeke nog de eer, tot 1-5.

Racing pakt dankzij deze zege in zijn laatste drie wedstrijden 9 op 9 (en 16 op 18 in zijn laatste 6 matchen).