Ook T2 en T3 verlaten Racing, Marc Ghys leidt voorlopig de trainingen

Na het vertrek van Greg Vanderidt hebben ook T2 Dimitri Huys en T3 Entonio Pashaj onze club verlaten.

Dimitri was sinds vorig seizoen de rechterhand van Greg Vanderidt, Entonio kwam afgelopen zomer de sportieve staf versterken.

Na het ontslag van Greg Vanderidt zondag hebben ook Dimitri en Entonio aan Racing laten weten dat ze hun engagement stopzetten.

Intussen maakt de sportieve cel onder leiding van sportief manager Marc Ghys werk van een nieuwe trainersstaf. Marc hoopt zo snel mogelijk met nieuws te komen.

In afwachting van de komst van een nieuwe T1 zal Marc Ghys zelf de trainingen leiden. Daarbij zal hij hulp krijgen van Werner De Smet, de coach van onze beloften, en Hans Verbeeck, T2 onder James Van Vaerenbergh en Dave De Herdt.

Deze week traint de 1e ploeg nog op woensdag- en vrijdagavond, op OVK. Zaterdagavond zal Marc als coach op de bank zitten tijdens de topper tegen Bocholt, samen met Werner en Hans.

“Nood breekt wet”, zegt Marc over zijn tijdelijke overname. “Als de club je roept, dan moet je komen. Dat geldt ook voor Werner en Hans, twee echte clubmannen.”

“In een ideale wereld kunnen we over enkele dagen onze nieuwe T1 voorstellen, zodat die volgende week aan zijn werk op Racing kan beginnen. Tot dan kan de club op mij, Werner en Hans rekenen als trainers ad interim.”

Veel succes, Marc, Werner en Hans!

Praktische info:
– Racing-Bocholt zaterdag om 20u op OVK
– de loketten en poorten gaan open om 18u30
je kan hier online ook al een ticket voor deze topper kopen
het klassement: Racing staat op 5e plaats, Bocholt op de 3e

Imoya
Imoya