Ook de “Nacht van de Racinger” (eind maart) gaat niet door

Ook het voetbal/Racing Mechelen neemt maatregelen om het coronavirus in te dijken. Niet alleen wedstrijden en trainingen worden afgelast tot en met 3 april, ook de evenementen errond gaan niet door.

Zo worden op Racing uiteraard alle wedstrijddiners afgeschaft en gaat ook de “Nacht van de Racing” op 28 maart niet door.

“We werkten als bestuur enorm toe naar ons jaarlijkse galabal, maar gezond verstand en gezondheid primeren. Daarom hebben we beslist om onze “Nacht van de Racing” uit te stellen naar een later te bepalen moment. Zodra een nieuwe datum geprikt wordt, brengen we u hiervan meteen op de hoogte”, zegt het bestuur van de Racing Business Club.

“We stellen voor om de inschrijvingen gewoon te laten gelden voor de nieuwe datum. Indien u toch wenst dat wij uw inschrijvingsgeld meteen terugbetalen, gelieve ons dan te contacteren. We storten het totaalbedrag dan binnen de 5 werkdagen terug op uw rekeningnummer. Ook als u niet aanwezig kunt zijn op de nieuwe datum, betalen wij uw inschrijvingsgeld terug.”

Ruimte voor externe advertenties: