ODTH is nieuwe sponsor van Racing Mechelen

ODTH sluit zich aan in het rijtje sponsors van Racing Mechelen. De logistieke dienstverlener wordt een van de Silver Sponsors bij onze club.

ODTH – voluit ODTH First Class Logistics – bestaat al 44 jaar. Het bedrijf is in 1978 opgericht door Jos De Wael.

In de loop der jaren is ODTH uitgegroeid tot dé referentie in de logistiek in de brede regio Mechelen-Rumst-Willebroek. Het bedrijf biedt een flexibele logistieke dienstverlening op maat, met goed opgeleide medewerkers.

ODTH telt dezer dagen 3 vestigingen en zo’n 160 medewerkers. Het beschikt over verschillende magazijnruimtes, samen goed voor een 150.000 vierkante meter.

“Onze strategie is duidelijk: wij investeren al jaren in onze processen, infrastructuren en locaties én zijn eigenaar van onze magazijnen en IT-systemen”, klinkt het bij ODTH.

“Onze werknemers zijn goed opgeleid en hebben het bedrijf mee groot gemaakt. Zelfs in een uitdagende arbeidsmarkt is het personeelsverloop bij ODTH te verwaarlozen.”

“Onze klanten zijn zeker van een echte en concrete jarenlange ervaring. Als familiebedrijf staan wij garant voor korte besluitvormingsprocessen. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op veranderende klanteneisen.”

“Onze gemotiveerde arbeiders, magazijniers, bedienden en managers streven dagelijks naar maximale klantgerichtheid. Wij werken voor een verscheidenheid aan klanten, in sectoren als FMCG, farmaceutica, healthcare, dry food, steel&coil en kwalitatief hoogstaande goederen.”

ODTH is als sponsor ook actief bij de buren van KV Mechelen. De passie voor het (jeugd)voetbal heeft ODTH doen beslissen ook partner te worden van RC Mechelen.

Als Silver Sponsor (klik hier voor het overzicht van de verschillende sponsors) wordt ODTH zichtbaar met ruime boarding op ons hoofdveld én jeugdveld.

Lees ook:
klik hier en bezoek de website van ODTH

Bekijk een video over ODTH:

Wil jij Racing ook sponsoren? 

Neem contact op met Adriano Currenti, onze trekker van de commerciële cel.

Stuur Adriano een mailtje en dan bekijkt hij samen met jou welke mogelijkheden er allemaal zijn om jouw zaak of bedrijf in de kijker te zetten.

Racing werkt immers met grote en minder grote sponsors, er kunnen ook sponsor-pakketten op maat gemaakt worden.

Stuur een mailtje naar adriano.currenti@racingmechelen.be.

Het logo van ODTH, onze nieuwe partner: