“Nu al verdubbeling in sponsoring op Racing”

Supporters die in de voorbereiding al op OVK geweest zijn, zullen het gemerkt hebben: er hangt heel wat nieuwe reclame-boarding.

“De aanloop naar een nieuw seizoen is traditioneel dan ook het moment waarop extra aan het commerciële aspect wordt gewerkt”, zegt Adriano Currenti, trekker van de commerciële cel.

“De ambities van de club worden in een mooie presentatiemap gegoten en de bestaande en potentiële sponsors worden gecontacteerd. Die sponsoring krijgt momenteel een extra pigment dankzij onze nieuwe bestuurder Michel Vanstallen, die over heel wat contacten in de zakenwereld beschikt.”

“Racing kan het seizoen beginnen met heel wat nieuwe sponsors, terwijl de meeste sponsors van vorig jaar hun sponsoring al verlengd hebben.”

Wie, wat waar?

Met het design van de nieuwe shirts voor de eerste ploeg zijn ook de shirtsponsors volledig nieuw.

“Op de shirts staan vooraan Imoya (een bedrijf in projectontwikkeling, dat eigendom is van Michel Vanstallen) en achteraan bouwbedrijf IBO”, legt Adriano uit.

“Ook het logo van kledijsponsor Nike staat op de shirts. Op de mouwen prijkt Ijzerwaren Trentels, een sponsor die Racing al jarenlang ondersteunt.”

“Op de broekjes tot slot staan 2 nieuwe sponsors: SHP services (een renovatiebedrijf dat in onderaanneming van bouwbedrijven werkt) en Veldeman (een bedrijf in totaalafwerking van woningen en interieurinrichting).”

“Verder is Voetbalshop is nog altijd onze kledijpartner, waar we onze mooie Nike-kledij aankopen, en blijft Jupiler onze drankensponsor.”

“Er is nog plaats!”

Ondanks de degradatie naar 1e provinciale zit Racing duidelijk in een positieve commerciële flow.

“Beleidsmatig had Racing al enkele jaren opnieuw een geloofwaardig project, waar ook bedrijven zich aan wilden linken. Maar sinds het engagement van François De Keersmaecker en Michel Vanstallen is dit exponentieel gegroeid en kwam er ook een aantal sponsors bij dat niet direct in het netwerk van Racing zat”, legt Adriano uit.

“Dat nieuwe bloed is heel positief, want daardoor zien we dat er ook Mechelse bedrijven interesse tonen om erbij te komen. Zij kunnen netwerken in onze Racing Business Club.”

“Racing biedt het ideale platform aan bedrijven: een talrijk en trouw publiek waarmee bedrijven kunnen communiceren, zowel online als offline, networking-mogelijkheden in onze Racing Business Club, én een flexibel commercieel team, waar iedere sponsor, hoe klein ook, wordt gewaardeerd en waar wordt meegedacht over het PR-plan van het bedrijf.”

“Binnen Racing is een aantal mensen actief dat beroepshalve sales- en marketing-functies heeft. Zij stellen deze kennis graag ten dienste van onze sponsors om zo efficiënt mogelijk te communiceren via Racing en zo de Return On Investment te vergroten.”

“Onze leverancier van reclameborden is momenteel een gelukkig man. We zitten momenteel al aan een verdubbeling van onze sponsoring tegenover vorig jaar. Maar er is nog plaats. Dus wie wil sponsoren, kan er uiteraard nog altijd bij.”

Word ook sponsor van Racing!

Kom erbij en sponsor Racing! Wij kunnen een voorstel op maat uitwerken, naast de vaste formules.

In de bestaande sponsoringpaketten zit trouwens steeds minstens één abonnement verpakt…

Links voor sponsoring op Racing:
Klik op deze link en u ziet het overzicht van onze huidige sponsors.
Klik op deze link om onze commerciële cel te contacteren om Racing te sponsoren.

Ruimte voor externe advertenties: