KRC Mechelen-Verbroedering Balen 4-0

In zijn vierde wedstrijd voor de Beker van Antwerpen behaalde Racing een 4-0 overwinning tegen Verbroedering Balen.

Racing nam van bij het begin het heft in handen en zette Balen onder druk. Na 6’ scoorde Carrez de 1-0 en op het kwartier stond via Doncos de 2-0 op het scorebord.

Het werd éénrichtingsvoetbal en rond het halfuur werd het via een doelpunt van Hmouda 3-0. Even later moest Frans een eerste keer tussenkomen op een vrijschop van net buiten de 16, met een mooie save kon hij zijn netten vrijwaren. Net voor de pauze kreeg groen-wit een penalty toegewezen, Carrez zette zich achter de bal en scoorde zijn tweede van de avond.

Na de hervatting controleerde Racing de wedstrijd en veranderde er niets meer aan de stand. Balen kreeg rond de 65’ nog wel de kans op een tegentreffer maar Wout Kerckhofs bracht redding op de lijn.

Met een 12 op 12 plaatst Racing zich voor de 1/8 finales voor de Beker van Antwerpen, voorzien op vrijdagnamiddag 1 november. De tegenstander wordt dan KSV Oud Turnhout.

Racing speelde met:
Frans, Weydisch (66’Mertens), De Keersmaecker, Doncos, Morissens, Hmouda, Weuts, Wout Kerckhofs, Bram Kerckhofs (46’Van Delm), Coen (69’Geysels) en Carrez (46’Heyvaert).

Doelpunten Racing:
6’ Carrez
15’ Doncos
30’ Hmouda
45’ Carrez (pen.)

Gele kaarten Racing:
36’ Bram Kerckhofs
74’ De Keersmaecker

 

Ruimte voor externe advertenties: