“Niet verwacht dat shirts zoveel zouden opleveren voor onze jeugd”

De veiling van de 5 truitjes van eersteploegspelers zit erop. De verkoop was een regelrecht succes.

De opbrengst van de verkoop overtrof alle verwachtingen. De shirts van Kurt Weuts (240 euro), Dean Doncos (305 euro), Gregory Carrez (400 euro), Thomas Weydisch (1.000 euro) en Wout Kerckhofs (550 euro) leverden de mooie som van 2.495 euro op.

Heel wat mensen namen delen aan de 5 online-veilingen en heel wat mensen vielen uit de boot.

Om iedereen nog een állerlaatste kans te geven om een shirt te bemachtigen (en op vraag van veel mensen), gaan we online nu toch nog een 6e truitje veilen: dat van Sabri Hmouda!

Bieden doet u opnieuw op de Facebook-pagina van Racing (klik hier).

“We zitten duidelijk in een goeie flow”

“Wij hadden niet verwacht dat de shirts voor zoveel geld verkocht zouden worden”, zegt een opgetogen voorzitter François De Keersmaecker.

“Misschien hebben mensen een leukigheidje gevonden nu er geen écht voetbal is en konden ze zich een beetje uitleven in deze veilingen.”

“Het was in elk geval fantastisch om te volgen. Ik denk dat de mensen die de truitjes gekocht hebben ze enerzijds echt wilden omdat ze van die bepaalde speler waren, maar anderzijds hebben ze het allemaal ook gedaan omdat de opbrengst naar de jeugdwerking gaat. Zo heb ik het gelezen in de interviews op de website.”

“In elk geval: je merkt dat alles in crescendo gaat op Racing. We zitten duidelijk in een positieve flow. We kunnen vanuit de club geregeld goed nieuws bij de supporters brengen. We zitten dan ook niet stil, er komt nog nieuws aan.”

“Ik vind het prachtig dat de supporters de club zo op de voet blijven volgen én steunen. We gaan samen verder op de ingeslagen weg.”