Matchdag Racing-Belisia! Info over ticketverkoop, fanshop en de Racing-betaalkaart

Woensdagavond om 20u neemt Racing het op OVK op tegen Belisia Bilzen.

Bilzen is een van de grote titelfavorieten in de reeks. De ijzersterke Limburgers komen voor de volle 3 punten naar Mechelen.

Racing zal zijn supporters dus goed kunnen gebruiken. Vanaf 18.30u is iedereen welkom, want dan openen zowel de loketten als de poorten.

Je kan dus zowel online (klik hier voor onze digitale ticketshop) als fysiek (in de loketten) een kaartje kopen voor de wedstrijd.

Ook onze fanshop zal de deuren openen, voor en na de match. Je kan er terecht voor de nieuwe Racing-hoodie (55 euro), het Racing-deken (39 euro), maar ook voor goedkopere gadgets zoals de Racing-drinkfles (15 euro), de Racing-kalender 2023 (10 euro) en de Racing-balpen (2 euro).

Door een technisch probleem is het momenteel niet mogelijk om Racing-gadgets in onze webshop te kopen, maar je kan er wel het aanbod bekijken dat we in onze fanshop aanbieden (klik hier voor het aanbod in de fan/webshop).

Betalen voor onze drankjes doen we op Racing al enkele maanden met de Racing-betaalkaart. Je kan een kaart in het chalet kopen, voor 1 euro.

Wie al een betaalkaart heeft, vragen we om die op voorhand thuis zelf op te laden met geld. Als je dat doet, spaart iedereen veel tijd uit in het chalet, zowel jij zelf als de medewerkers in het chalet. Klik hier om te weten hoe je jouw kaart zelf kan opladen. 

Je kan je vanavond in het chalet ook inschrijven voor de buscombi naar het Kiel van komende zondag. Racing speelt er om 14u30 tegen Jong Beerschot. Vanaf 17u kun je je in het chalet gaan inschrijven bij supportersclub Mechelen-Noord.

Tot vanavond op OVK!

Lees ook:
de voorbeschouwing op Racing-Belisia met coach Greg Vanderidt